Wat is Mincidetox?


Iedereen krijgt dagelijks via voeding, uitlaatgassen en vele andere manieren gifstoffen binnen. Het lichaam verwijdert deze gifstoffen normaal gesproken uit het lichaam. Echter ons lichaam wordt tegenwoordig zo vaak blootgesteld aan gifstoffen, dat het lichaam niet meer in staat is om alle afvalstoffen af te voeren. De afvalstoffen worden dan opgeslagen in het lichaam, doorgaans rond de organen en in het vetweefsel. Wat wordt opgeslagen, wordt nauwelijks meer verwerkt met alle gevolgen van dien. Met Mincidetox kun je het lichaam ontgiften (2) en reinigen waardoor je snel slanker (1), gezonder en fitter zult voelen!


Mincidetox


'Mince' betekent dun in het Frans en 'detox' of detoxen betekent schoonspoelen of ontgiften en reinigen van het lichaam. Mincidetox is één van de krachtigste detoxformules van dit moment. Door de  combinatie van werkzame stoffen levert Mincidetox snel en vooral zichtbaar resultaat. Door dagelijks slechts één stick op te lossen in water en dat verdeelt over de dag op te drinken krijg je het thermogeen effect en dat levert het maximale detox-resultaat. Doordat ook de traditionele probleem zones zoals de buik en benen super goed worden aangepakt zie je in korte tijd de uitwerking van de Maté in combinatie van Paardenbloemwortel en de OPC!


Samenstelling MincidetoxSamenstelling per bereiding:
%NRV*
Kalium500 mg25%
Calcium200 mg25%
Magnesium75 mg20%
Groene Maté extract (1) 100 mg
Paardenbloem droog extract (2)800 mg
Druivenpittenextract (3)250 mg
(waarvan OPC)100 mg


*NRV = Nutritionele Referentie Voedingswaarden


Ingrediënten:


Mineralen (kaliumcitraten, calcium, magnesium), extract van groene maté Ilex paraguariensis (blad)(drager: maltodextrines), extract van paardenbloem taraxacum officinale (wortel)(drager: maltodextrine), zuurmiddel: citroenzuur, natuurlijk aroma (5,56%), kleurstof: geconcentreerd sap van rode bieten, extract van druiven vitis vinifera (pitten), dikmiddel: xanthaangom, maïsmaltodextrines, sucralose.

Niet geschikt voor personen met nierfunctie-stoornissen en voor kinderen jonger dan 3 jaar.

“Mijn huid is mooier dan ooit. Ik denk dat het komt door het detoxen. Geen puistje meer te zien en ze voelt ook zachter aan dan ooit. Gewoon ongelofelijk! ”

Jannie uit den Boogaard