Mincidetox BASIC OF PREMIUM?

Het Mincidetox Basic pakket bestaat uit de Mincidetox sticks, onze detox thee en een brandnetel - groene thee, gebroken lijnzaad, een groentebouillonpoeder en ten slotte een thee-ei. Bij het Mincidetox Premium zijn specifieke voedingssupplementen gevoegd om de detox-periode extra te ondersteunen. Het Mincidetox Premium pakket bevat, naast de artikelen die ook in het Mincidetox Basic pakket zitten, biologische Spirulina tabletten en een doosje Artisjok-Rammenas tabletten.

Spirulina

Spirulina is één van de voedingssupplementen die we bij het Premium pakket hebben gevoegd. Spirulina helpt namelijk bij het reinigen van het lichaam en bij het afvoeren van afvalstoffen. Ook bevordert Spirulina een goede darmwerking, het boost het immuunsysteem en het geeft meer energie tijdens het detoxen. Bovendien zit het boordevol vitaminen, mineralen en eiwitten.

Artisjok - Rammenas

De combinatie van Artisjokken en Rammenas ondersteunen de werking van Spirulina. Artisjokken en Rammenas worden al sinds eeuwen gebruikt om haar spijsverteringsbevorderende en lever- en galreinigende eigenschappen. In de 20e eeuw hebben Franse artsen de effectiviteit en veiligheid van de Artisjok kunnen vaststellen in een zogenaamd Cynarotherapie. Het gebruik van Rammenas (zwarte radijs) vindt men terug bij de Egyptenaren. Er zijn diverse inscripties gevonden in de piramides waar het gebruik ervan wordt afgebeeld. Ook in de Middeleeuwen gebruikten men al zwarte radijs; als reinigend, urineafdrijvend en galafdrijvend middel. Rammenas wordt tegenwoordig effectief ingezet als extract om het detoxen en stofwisseling te ondersteunen. De combinatie van Spirulina met Artisjok en Rammenas zijn wetenschappelijk goed onderzochte en veilige kruiden om het lichaam effectief te reinigen. De adviesinnames staan afzonderlijk vermeld bij het Mincidetox Basic - Premium Boostplan. Wij hebben het voedingssupplementen advies zo samen gesteld dat het voldoende is voor de gehele detox-periode.

Spirulina ook na de detoxkuur!

Het aantal Spirulina tabletten in het Mincidetox Premium pakket is zo uitgedacht, dat je tot wel een maand na de detox-periode gebruik kunt maken van de Spirulina tabletten. Dit zorgt ervoor dat vrijgekomen afvalstoffen ook na de detox-periode worden opgeruimd en je maximaal profiteert van het reinigende effect van Spirulina!

“Het resultaat is verbluffend te noemen, SLANKER en veel meer energie! ik kan weer van het leven genieten. Bedankt!”

Sylvie ten Dolder