hET 14 DAAGS BOOSTPLAN


Het Boostplan

Het Mincidetox Basic - Premium Boostplan is door ons speciaal voor jouw samengesteld. Het Boostplan staat boordevol detoxrecepten en exclusieve tips waarmee je nog sneller je streefgewicht zult bereiken! Hoe meer afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd des te beter gaat de stofwisseling werken. Door het volgen van ons heldere 14-daagse Mincidetox Boostplan ga je stap voor stap het lichaam ontdoen van de opgeslagen afvalstoffen. Het detoxdieet is een dagprogramma en wordt geleidelijk opgebouwd en kan op ieder moment gestart worden.

Mincidetox.nl maakt als eerste een detoxkuur die het lichaam actief ontgift in combinatie met een compleet 14 daags Boostplan. Het Mincidetox Basic - Premium Boostplan is het resultaat van onze jarenlange ervaring met detoxen en afslanken en is samengesteld door de beste voedingsdeskundigen van Nederland. Daarnaast zijn we zijn bijgestaan door diverse detox-experts, zodat je jouw de detoxperiode met succes kunt afronden. Dit unieke 14 daagse Mincidetox Boostplan is uitsluitend en is exclusief verkrijgbaar op Mincidetox.nl.  

Verloop van Boostplan

Het Mincidetox Basic en Premium Boostplan omvat een detoxperiode van 14 dagen. De eerste 4 dagen bouw je geleidelijk af, de zogenaamde afbouwdagen. Tijdens deze dagen wordt het lichaam klaar gemaakt voor het reinigen. Bij de vijfde dag start het meest effectieve gedeelte van de detoxperiode. Dit gedeelte van het plan omvat 7 dagen. Aan het eind van het Boostplan zijn er 3 opbouwdagen. Hiermee laat je het lichaam langzaam aan weer wennen aan het normale eetpatroon.


​​​​​​​Geheel gratis

Bestel nu het Mincidetox Basic - Premium pakket en ontvang geheel gratis het Mincidetox Basic - Premium Boostplan ter waarde van € 24,95 bij je bestelling!

“Luister tijdens het detoxen goed naar je lichaam en  bereik het gewenste resultaat zonder grote inspanning!”

Rick van Tright
detox-expert