Betaal-Opies:

Betalingen van bestellingen aan Mincidetox.nl worden afgehandeld door onze betaaldienst Mollie. We hebben verschillende betaalmogelijkheden o.a. Ideal, Creditcard, Bancontact, Paypal, KBC - CBC Payment of Belfius. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u door geleid naar onze betaaldienst Mollie en kunt u kiezen voor een betaalwijze waarna u, uw betaling kunt afronden. Aan de bovenstaande betaalmogelijkheden zijn geen kosten verbonden.


Overboeking:


U kunt het totaalbedrag van uw bestelling ook overboeken op onze bankrekening. Het bedrag kunt overmaken aan Mincidetox.nl te Elspeet onder vermelding van het ordernummer.

Bedrijfsnaam:                 Bankrekeningnummer:
Webdrogisterij V.O.F.NL47RABO0157225054


Zodra we de betaling ontvangen hebben op onze rekening, wordt de bestelling in behandeling genomen en verzonden. Houdt er rekening mee dat het een of meerdere dagen kan duren voordat wij een bankoverboeking ontvangen.

Let op: Vergeet niet uw ordernummer te vermelden. Vermeld alstublieft geen product- of andere namen in het opmerkingengedeelte!
​​​​​​​

Achteraf betalen:


Wilt uw liever niet vooraf betalen, dan kunt u kiezen voor het betalen onder Rembours. De betaling wordt dan afgehandeld door PostNL bij aflevering van uw bestelling. Let op: Betalen onder Rembours is alleen mogelijk binnen Nederland en voor deze betaalmogelijkheid via PostNL worden € 15,95 aan kosten in rekening gebracht.